...Krabice zmačkaných citů...
Anotace: ...trochu mižmaž ale snad se vyznáte...zpřeházeny myšlenky na papíře,to je moje:-D
Lízátko...
Místo dotyku tvých rtů
- stupidní náhrada
______________________
Tvoje mlčení
Tvoje nevyslovené myšlenky
Tvoje nenapsané řádky
( z nichž píšu kroniku bolesti )
schovávám do přihrádky...
a nalepím štítek ZTRACENO V NICOTĚ
Trochu něžného citu
na oběd
NEMÁM
Zůstala jen kaše ze samoty
od včera
Miluji
- miluji???
Tohle tam taky schovám...
Jestli se pro to někdy zastavíš
- pro tu krabici zmačkaných citů
najdeš tam i tyhle nevyslovený slovíčka
Komentáře (1)
Komentujících (1)