T o b ě
stojím u okna
za ním už
noc všemocná
vzala tvary větvím
stromů
setřela odstín
barvám domů
.....
zlehka se opřu
o parapet
toužím být jinde
ne zítra,
ale hned...
.....
smíchala jsem
touhu a čas
oheň a mráz
a nemůžu usnout
.....
vstoupím ti do snů
aspoň na chvíli
přemůžu rozdíly
co dělí nás...
Přečteno 789x
Tipy 8
Poslední tipující: Actafool, vodnař, Bíša, Raduzk
Komentáře (5)
Komentujících (5)