Anotace: Utopie. Proč nejde vrátit čas? Proč se trápíme pro jiné? Protože je milujeme? Nebo protože máme špatné svědomí? Nebo protože to bolí?
Vzala me za srdicko, ano mas pravdu, vzdycky milujeme Ty , kteri nemiluji nas... ale to uz je dane, ja vim ale ze Ty jsi moc bajecny cklovicek ktery si lasku zaslouzi, posilam magicke objeti..
03.11.2007 17:28:00 | carodejka