Rouhej se dál
Anotace: tak jsem zase včera něco vytvořila...
Co se stalo rouhačům a kacířům
co se stane člověku
když v bytosti druhé
lásku zadusí
upálí ho snad?
Rouháš se ty
když odmítáš něco tak čistého
jako je má láska
Tím kacířem jsi zase ty
když mučíš mě,co jiného
kéž by mi duše praskla
Teď soudce budu já
a ty se budeš kát
a hranici postavím ti já
a na nic už se nebudu ptát
Žíznivé plameny
pohltí tvé hříšné tělo
a na hrobě kameny
co tlačí na tvé čelo
Srdce mi shořelo
s tebou na hranici
mně to víc bolelo
tys necítil nic
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: simsa, xavian
Komentáře (2)
Komentujících (2)