Tvé rty voněly jahodami
Mezi životem a snem,
v pokoji setmělém,
na lavici před soudem,
zpovídám se ze své lásky
Tvůj zvonivý smích, slyším zas
Závoj Tvé vůně je tu zas,
stín přivřených řas
a na víčkách prach velkoměst
všechno smyl
Kdo jsem, říkám si
Čím jsem vlastně chtěl být?
Nevím už
A v dálce křičí děti,
rádio hlásí zprávy,
že cirkus bude tady
Cirkus? Podzim je tady
A vánoce budou zas
Tvoje vlasy budou jiné
a na záhybech Tvých dlouhých řas,
už nebude sníh
Zavírám po druhé oči
a jsem kluk co chtěl být včas,
u všeho co voní láskou, bunzínem a Tebou
Jak se to mění a benzín stále stejně voní.
Pojď začneme zas a na začátku stál
jen Tvých očí jas
a Tvé rty voněly jahodami
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)