je jenom tvůj
je jenom tvůj
když hraje vadí - nevadí
přesto ho spoutej šátkem
kdyby se snad vzpouzel
možná tě políbí
možná jen pohladí
stačí tak málo - trochu čar a kouzel...
*
zatím co usínáš v těch pažích
jako v nejkrásnější kleci
noc zavírá a potichu si balí věci...
Přečteno 428x
Tipy 35
Poslední tipující: kroužek, Robert Thomas, capouch, kouzelníček, Cecilka, Marfuša, Lorraine, ni.va, isisleo, Severka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)