Nemůžu zavolat
Dnes nezvoním ...
Tví ptáčci
........hledají Tě
ptali se mě
před chvílí
kde jsi
........že nejsi
kde bys měl být
žalují mi....
........říkám
kam mají letět
....... anebo
ať počkaj'
.........jako já
zase čekám...
Přečteno 472x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Marfuša, Verule, Aťan, Lota, Andee, Jiparo
Komentáře (5)
Komentujících (5)