Košile
skrýváš se mi
pod knoflíčky
v košili
lehce jsi zvolnil
úsměvem
když jeden u krku
povolil jsi
jenom se ho dotknu
jaký asi je?
malinký, kulatý
průsvitný
a mohu
ještě jeden?
druhý ..
a třetí..
rozkrývám
tvou nahou hruď
upřeně se dívám
a dál už nemohu
stiskl jsi mé ruce
do pevných okovů
a já se ptám co dál
a ty povolíš
a ...
pustíš se do mých
perleťových knoflíčků
tak lehce vážně...
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, xavian, Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)