smutek z rozchodu
Anotace: chvíle, kdy člověk ztrácí milovanou bytost a sám chce odejít za brány smrti..
Nemohu Tě pustit, nechat tě odejít.
Snažím se změnit, věř mi prosím.
Modlím se k bohu, myslím na tebe.
Nemohu tě pustit, nechat tě odejít.
Snažím se a sám sebe přemlouvám a žadoním
o tvou milost pro nás, pro mě a pro tebe.
Ve chvílích samoty myslím na tvé vlásky.
Na tvou krásnou, překrásnou tvář.
jak mocné jsou síly lásky.
Jak moc bych chtěl vidět v tvých očích zář.
Zbyly mi už jen ty chvíle.
Chvíle plné smutku a touhy.
Vidím lásku černobíle
Už mám pod očima kruhy
Strácíš se mi a já už nemám sil,
abych tě získal k sobě zpět.
Jed už proudí do mých roztoužených žil.
A já proklínám celičký svět.
Droga mi byla určena osudem.
Láska zemřela pro moje rozmary.
Ani jeden, tedy už žít nebudem.
Je pozdě na veškeré dohady.
.
.
.
---
Komentáře (0)