To, za co mi stojí se narodit
Anotace: o lásce nenarozenych..nebojte se me ohodnit nejakym poucnym komentarem dik..;)
nechce se mi narodit do toho sveta nenavisti,
nechce se mi narodit do sveta smrti a zlosti,
bojim se že nikdo me nebude mit rád,
že nebudu ničí kamarád.
bojim se bomb, teroristů a všech vrahů
bojim se záhuby, lásky i sexu prahů
bojim se násilniku, pedofilů a zlých lidí
bojim se všeho co mé oči uvidí.
bojim se pomluv lži a bolesti
bojim se lásek strastí a starostí
bojim se smrti, válek a špatných rozcestí
bojim se všech lidských vlastností
ale vim že tam někde jsi Ty
v tom zlém svetě
a proto se chci narodit a
milovat tě.
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Já Esther Ruth
Komentáře (4)
Komentujících (4)