Andělova oranžová zář
Anotace: "K" - nazev pochopi jen ten, komu je basen urcena :)
On a ona, dva a přesto každý sám,
bojujíc spolu a přec proti sobě.
Slovem tvrdící: „Ano, jeho, ji já znám!“
nejistě, protínaj se v dnešní době ..
Ti dva ..
Ona tady a on tam,
bez zbytečných slov a snů,
přesto neznaj slovo „sám“.
A slova, kradou si drze z rtů..
Konkurenti ..
Ona bičem hladí a on přetvářkou,
jistý si každý z nich vlastní narážkou.
Jdou spolu, druhém v srdci nesoucí,
v očích druhého jasně tonoucí..
Nepřiznají si to..
Ona a on dva věční ryvalové,
složí zbraně těsně po Té,
když únava přemůže chuť vítězství,
a oba s vlastní hloupostí..
Do náruče nepřítele padnou ..
A slovy bez obav se utěšujou,
žijí .. ona a on, vlastní hrou,
někdy krátkou nebo zdlouhavou,
žijí život sami v světě dvou..
Odpírají si ..
Snad hranice je příliš těžká,
překročit ji, snad zde vládne strach,
že vše přemění se v náhlý prach,
po příznání ..
Že oba cítí víc ..
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Paradox, Romana Šamanka Ladyloba, xavian
Komentáře (2)
Komentujících (2)