Chci
Anotace: Tebe lásko..jen Tebe
Miluju Tě hrozně moc
a chci s Tebou trávit každou noc
Chci jen s Tebou žít
a Tvou lásku pocítit
Chci hladit Tě a laskat
líbat Tě a mačkat
Přečteno 740x
Tipy 2
Poslední tipující: Brcko, enda
Komentáře (1)
Komentujících (1)