nic pro malý kluky
Anotace: je to o Té noci..
Ta chvíle kdy se dvě duše
dvě těla spolu snoubí
kdy ona je v Evině rouše
když si oba lásku slíbí
Ta chvíle je mi posvátnou
Vždy když na to myslím
Když si vzpomenu na tu chvíli památnou
jen tak myslím, přemýšlím
Stalo se že z citu zrodila se láska
z lásky zrodila se vášeń
on byl krasavec ona byla kráska
Ona sebe mu dala on složil ji milostnou báseń
Vše bylo jak vždy chtěl
Měl svého miláčka svoji první dívku
svůj překrásnej sen si sněl
a pak když sfoukl svíčku
Náhle je obklopila tma
oba náhle byli jako němí
Brána byla otevřena
Stačilo jen vejít do ní
udělat první krok vejít do bran rozkoše
Láska spojí je na věky
chvíle kdy muž se stane z panoše
nic pro malý kluky
Komentáře (0)