Ještě jednou
Anotace: nevim,co na to říct...posuďte sami
Zašeptej mi znovu
do vlasů z hedvábí
jak vodu zčeřil list
spadlý z větví jeřabin
Pohlaď mně ještě
po řasách z pavučin
co nesou babí léto
s kapkami deště
Umlč mně polibkem
z motýlích křídel
nesoucích písničku
jež nikdo neslyšel
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Andee, Monsignore, Peavey
Komentáře (3)
Komentujících (3)