Kousek lásky
Anotace: nedokažu ji popsat, popište si ji každý sám....bůh jen suď
Přes tlukot srdce slyším tvůj dech,
Buď semnou dnes ještě naposled,
Pátrej v pavučinách co pavouk tkal,
Že se štěstím si se nepotkal,
Proto dej možnost utkati novou nit,
Bolesti ruku dálce dát sbohem byť,
Nesnází se život proudy teče,
Přec tou dobou se dlouze vleče…
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: somewhere, Verule, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)