Nevěra bolí, umím si to představit.Ale moc do toho mluvit nebudu, protože s tím (naštěstí) nemám moc zkušeností...řeknu jen, že odpustit nevěru je čin, který každý člověk nezvládne!Bůh žehnej těm, kdo to s nevěrným partnerem zvládají!
16.10.2007 17:56:00 | Chancer
..zkusit zapomenout na nezapomenutelné...zkusit odpustit to neodpustitelné ...pochopit nepochopitelné ...a žít dál i když pocit máš, že právě teď jsi umřela...
16.10.2007 14:29:00 | Jiparo
jj,někdo mi říkal, že nevěra stmeluje, ale já ti nevím, co s tím teď a co pak s tím? Sinusoidy života - smutně pěkná - tip
16.10.2007 09:26:00 | cevert