Nemohu

Nemohu

Anotace: ...

Nemohu
Ti usnout na rameni
Ještě ne

Nemohu
Probouzet se pohlazením
Protože

Nejsi tak blízko
Jsi vzdálený jako sen
A o tvé nahé blízkosti
Se mi zase jen zdál sen

Mohu
Nechat si dnes zdát
To co se stalo

Mohu
Smutně se smát
Protože

Je to málo
Autor Andee, 16.10.2007
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, el viento
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí