Hebké ráno...
Anotace: Asi takhle vypadají moje rána, když se probudím, zakleštěnej do své přítelkyně..
...Uvrhni své drahokamy v tmu
když rty otírám rosu ze tvých...
Jsi inkarnace mých mléčných snů
tající v dlani jak vlhký sníh
Rozmanitě krásná jako duha
vzhlížíš koupelí orosena
ve vlasech jen sama zlatá stuha
je-jak vždy i já-okouzlena
něžnou vůní tvého těla...
Již při probuzení slunce svitu
zbarvíš denní barvy sytě
a i když ze snu básním o svém citu
Věř! když šeptám-Miluji tě.
Přečteno 597x
Tipy 3
Poslední tipující: Ammazonic, Jiparo
Komentáře (3)
Komentujících (3)