Chocolat et toi
Po hvězdách Ti posílám
polibků pár..
Na krk, záda, ústa
jeden za druhým poskládám..
Jako tenkrát,
svitem měsíčním
/pouličními lampami tlumícím/
přistižena s Tebou,
unášena něhou,
na vlnách rozkoše a slasti,
vzrušená celá ve Tvé pasti..
Stačilo vyřknout
ta slůvka nejskvostnější
" Je t'aime..J'adore..chocolat et toi "
mým uším lahodící..
V extázi se na našich jazycích převalují,
chuťovými pohárky prostupují..
Konce nemá..
ta čarovná, vším prostupující mlha
na klíč či kód,
jež musíš vyslovit, hluboko do mých očí se ponořit..
A pak jen plout
po kouscích
/nejsme vždy v docích/
ukrajovat..
Labyrint světa
/života/
objevovat**
Přečteno 337x
Tipy 13
Poslední tipující: Monsignore, Pišák, Mary May, už ne pernikova princezna, xavian, Bíša, blue
Komentáře (5)
Komentujících (5)