zklamana laskou
ZKLAMANA LASKOU
Láska se nedá koupit,
láska je slovo,ktere ty nemužeš pochopit.
Láska je jen pro lidi s velkým srdcem!
Ke kterým ty rozhodně nepatříš-právem!
Ty dobře víš,co si mi udělal,
zklamal si mě a srdce mi rozlamal!!!!
poznamka:
Pamatuj na mou básen,
to je basen jen pro tebe,
vylovena z meho srdce.
Komentáře (0)