Jediný polibek

Jediný polibek

Anotace: ...

Jediný polibek smyl všechny pochyby
Horký jak uhlíky, sladký jak víno
Jediný polibek, naprosto bez chyby
Zázrak, kdy dvě hvězdy v jedinou splynou

Jediný polibek omdlévá závratí
Jak žonglér na laně do hlubin padá
Jediný polibek nikdy se neztratí
Když další na rty se v zápětí vkrádá

Jediný polibek změní se v tisíce
Které se jako déšť sesypou na tělo
Povodeň zaplaví domy i ulice
Plavat se naučí i ti, jimž se nechtělo
Autor Jn.s, 16.10.2007
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel