Nešlo to
Konečně mám, co jsem chtěla,
jsem sama bez svého anděla.
Slzy budu si muset sama utírat,
proč jen musím pořád něco předstírat?
Možná už se bojím projevit svoje city...
Jednou zkusila jsem naplno milovat,
jediné co jsem pak mohla bylo litovat.
Nedokázal jsi mi lásku opětovat...
možná snažil ses, ale nešlo to!
Komentáře (0)