Domov
Anotace: to co rád velmi máš,navždy k srdci si připoutáš
Pohled z vršku kolem,
lesy,potok,svobodná divoká je zvěř,
byť být tupým molem,
budu to mít rád,to mi věř!
Jen pár domků,
po kraji rozhozených,
ty stovky mladých stromků
a spousta koutů krásných,nalezených.
Potok plný ryzí vody,
nepřestanu to tu míti rád,
stejně jako kostel Šimona a Judy,
i kdyby v nabídku byl peněz vodopád.
toť domov milý mi,
louky plné vonícího kvítí,
mezi stromy šumnými,
pohled co za srdce mě chytí.
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: Asterix, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (2)
Komentujících (2)