Nemilovaná
Anotace: ...........................................
Necháváš mně hynout
v prachu a bídě.
Necháváš mně padnout
do bezedné studně.
Odmítáš mně stále
zavíráš mi dveře!
Odmítáš vpustit dále
mojí lásky moře!
Odvracíš se ode mně,
srdce mi to rve.
Kráčíš pryč ode mně,
kříčím, prosím, ne!
Zapomínáš na mně,
ztrácím se ti v mlze.
Nevšímáš už si mně,
milovat mně nelze...
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, niky x), Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)