zániky
jsem levandulová
ale ne tvoje ani svoje
snad ničí
a to mě ničí
když svádím kruté boje
s větrnými mlýny
jsem nahá
jen ne před tebou ani před sebou
snad jen před nikým
a to jsou zániky
slova jež na duši zebou
bez hlasu vysloveny
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: embryo v hlave, Severka
Komentáře (2)
Komentujících (2)