Prostě umíš ,super
17.10.2007 11:08:00 | Vivi.~2
***pomoz mi můj osud nést
zvedni me z blátivých cest
pomoz mi noc změn v den
tak pojd a zvedni me zvedni me
než ještě sílu mám - snad
pomoz mi vstát ***
až přijdu ze školy, snad ti konečně odpovím na vzkaz,
a jestli budeš chtít,pošlu ti tuhle písnišku... :-)
za básničku a to v ní, supr :-)
17.10.2007 06:40:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
V noci jsi jistě krásná
krásnější než můj sen
A ve dne se z Tebe stává
naše královna včel...
17.10.2007 03:49:00 | jedam