Řeka Tvých slz
Anotace: co je ve mě na pořád
Řeku Tvých slz,
kradu pohledem a ostrý nůž mi vjel do srdce
Pohyby Tvé hlavy - jak jsou nakžlivé
a balvan na prsou
Nemohu žít bez Tvých gest
Nemohu tě nikdy přestat milovat,
ale ty se to nikdy nedozvíš
Přečteno 678x
Tipy 9
Poslední tipující: Caracol, Bíša, Smailin, jedam, Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)