Jitřenka
Anotace: Pro všechny astronomy lásky...
Díval ses dnes taky na Jitřenku ?
Ty jsi byl uvnitř, a já byla venku.
A jakoby jedna hvězda nestačila,
galaxie celá se náhle objevila.
V gejzíru slasti mé vlhké prameny,
Tvou mléčnou dráhu štědře skrápěly.
Vrcholu hory jsme se dotýkali,
ze rtů slané kapky krve sáli.
A ty hvězdy krutě krásné byly,
hudbu mých vzdechů, do Tvých přetavily.
A možná nebylo to hvězdami,
spolu jsme umřeli v milostném sténání.
Přečteno 469x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Monsignore, cevert
Komentáře (3)
Komentujících (3)