mému telefonu
Anotace: ..který mě umí potěšit i naštvat ... :-)
Lichotkama mě od rána živíš
chvění mému se stále divíš
ale jsem to já
pak zas jak obrazovka zrníš
při podrbání lehce vrníš
a to jsi celý ty
na novinky co chvíli lákáš
slepě na všechno jenom takáš
tak se mi nelíbíš
po druhých jemné zacházení žádáš
při něžném dotyku se neovládáš
i to znám
mám tě ráda
a ty to víš
po nikom jiném netoužíš
...
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: s.e.n, Jats, PoeziGirl, jedam, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)