Nedokážu netoužit
Anotace: Minulost se nedá vrátit... Jsem srab?
Stín v duši
Nesluší
Tobě ani mně..
Tak zavolej mne zpět
Zkus prohodit pár vět
A zpátky na milost přátelství..
Tímto posílám Ti poselství.
Půl roku jsem se tehdy neozvala
Co dalo se, to jsem zvorala
A najednou, chápu,
Já vzpomněla si
Na to, že chtěla jsem Tvoje krásy…
Na to, že chtěla jsem Tvou lásku a Tvůj cit,
Před rokem,
Chtěla jsem zoufale mít…
Najednou mi chybíš,
Asi pozdě, viď?
Sama sobě říkám teď:
Zvoralas to,
Tak se styď..
Přesto zkouším navázat nit…
Pozdě..
To už asi vím,
Dál chybuji stejně,
I s jiným….
Vím, že ho nedostanu,
Jsem příliš plachá,
To už vím,
Přesto vláčí se teď za mnou
Ne Tvůj, ale Jeho stín.
Jeho toužím objevit a lásku svou mu vyjevit…
Ale nedokážu…
V sobě stud popřít
Najevo cokoliv dát
Však nedokážu netoužit…
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: Kanzy, Pišák, xavian, Bíša, Psavec, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)