Moře klidu
Myšlenky utopíš na břehu Moře klidu ztraceném
Pláž z diamantů hvězd
Teplo, světlo, láska
Svit na obzoru zažehnul nové ráno
a jeho zář se ti promíchala s Tvými vlasy.
Začal nový den, náš první den,
den nula.
Od teď patříme k sobě, Ty ke mně, já k Tobě
Minulost už není
Přečteno 617x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, Smailin, Bíša, Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)