hezký víkend
Ať provází tě jenom radost,
prožij ten den s úsměvem,
problémy ty klidně odhoď,
v duši měj klid před víkendem.
Sluníčko co shora svítí,
ať tě za mne pohladí,
vždyť na tebe já stále myslím,
v duchu tě teď políbím.
Dovol mi tak ten tvůj půvab,
v nářuči si obejmout,
jemně lehce hladit - líbat,
tak prožít chvilku příjemnou.
Přečteno 406x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, Levandule, jedam, s.e.n
Komentáře (3)
Komentujících (3)