Anotace: je pro mně významný den ...:o) ... teď už jen odpočívám (jsem to udělala!!!)
A světla se rozzářila na Tvou počest.
Aspoň v představě.
A na stolečku čekají pohárky s rudým vínem.
Pojď,připijeme si s Tebou.
19.10.2007 18:23:00 | s.e.n
No asi to bude nějaká zkouška, asi hodně důležitá, možná závěrečná, takže gratuluju !
18.10.2007 13:19:00 | kliďaska
... Spi sladce! ... a já jí tam ještě tužkou připsal Jituško ... Š+G ... :-)
18.10.2007 12:53:00 | JardaCH