Smútim za ňou
smútim za ňou
kamsi zmizla
do lásky sa smrť zahryzla
nejde odtiaľ
spadli mosty
studí ma do morku kosti
srdce vzala
už ho nemám
z výšin pád k ponurým témam
špľachot blata
čujem kroky
inej v tme sa vlnia boky
ide, ku mne
sa zakráda
na kolená si mi sadá
zaspieva len
tak cez zuby
poď, holúbok, tubi, tubi ...
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, monterka, waterlily, pavlis, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)