Jak si tam žvýkaj trávu...
Anotace: Vypsaná Fixa - 1982(Jsem malej ímou a ty si princezna...) Tři Sestry - Průša(Stejně si za to samy holky můžou, že nechcou chodit po vsi s petrem průšou) Tohle dneska nemůžu vyhnat z hlavy...
Plamínky světel
ve tmě hučí,
sbírám jetel
a pak ho mučím
Jsi nešťastné dítě
ve světe dospělých
toužíš po vlastním bytě
daleko v Brně...
Usměj se malá,
pak nám zalži
že bolí Tě hlava
a můžeš odejít...
Nečti zas ty zprávy,
když víš, že to bolí
mysli na krávy
na loukách a uprostřed polí,
jak si tam žvýkaj trávu...
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)