Freud by se divil
Anotace: (a nebo taky ne)
Jen okamžik co hned se ve vzpomínku promění,
jsou všechny chvíle s Tebou prožité a dávné.
A horký, prudký vzlyk je na Tě každé vzpomnění,
tvá vůně, kterou vdechnul jsem mi z nosu nevyvane.
Proč je to tak, že jsi pro mne Ona nemám ponětí,
ve snách svých dávám k Tvým svoje rty nelíbané.
Snad pro tělo a duši Tvou co podobá se dítěti,
Chci držet Tě v nahém objetí a prožít věci nevídané.
Jsi Ta, která v mém snu držela ve své ruce moje srdce...
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: truhlík, okapovaroura
Komentáře (5)
Komentujících (4)