Nikdy
Nikdy nepřestanu vzpomínat na pohled do Tvých očí
Pálí mne
Ty žhavé uhlíky
Vášeň roztává v mém srdci
Jsme od sebe dál a dál
Končím
Moje srdíčko pláče
Ví, že s Tebou nikdy nebudu
Temná propast mezi námi
Marně šeptám
Neodcházej
Naplano
Krmíš mne svými sliby
Jsi déšť a bouře
Vycházející z mých očí
A synonymum pro slovo láska….
A já vím…
Že zrovna s Tebou nikdy nebudu
Nikdy
Přečteno 466x
Tipy 12
Poslední tipující: simsa, Pišák, Vell, Kanzy, Andee, kavec, Bíša, niky x)
Komentáře (3)
Komentujících (3)