Pouto
Anotace: Buď stále se mnou
Jsme navzdy spojeni silným poutem.
Jako měsíc neustále kroužím kolem Tebe,
jenž svou krásou přitahuješ mě.
Mé sny jsou jen o Tobě.
Můj zivot chtěl bych Ti věnovat.
Když zavřu oči, vidím Tvou tvář,
slyším Tvůj hlas.
Jak moc chěl bych vidět Tvou tvář,
slyšet Tvůj hlas.
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)