čas běží dál,
Anotace: a tys mi život z rukou vzal.. a ani o tom nevíš... a nidky nedovíš, protože jsi tak daleko... škoda :(
Za oknem sněží,
padá sníh,
vidím jak běží,
letopisy na dlaních.
Jak se vznáší,
jak obáček dýmu,
sněží či práší,
na srdce miláčkovi mýmu.
Srdce které je vystavené
v polici,
dávno není prokrvéné,
políbené na líci.
Lidé k hrobu kračející,
se sfouklouo svící,
v růžích spící,
v život věřící.
Za oknem sněží,
a andělé hudby,
v krvi leží,
v krvi jejich kletby.
A další srdce přibívá,
však jen to jedno...
Láska lásku pohřbívá,
jen to jedno...
Vyrvala jsem ti ho z těla,
a nezapomínám,
jak moc jsem tě chtěla,
rozkvétám, vzpomínám.
Jen ty jsi v mém srdce ukrytý navždy,
i přes všechny sklenice na polici,
spáchala jsem nejen dvě vraždy,
ale vidím lidi stále věřící.
Komentáře (0)