znám já?...možná
Anotace: nikdy neznáme nic a nikoho natolik,abychom to nemohli dál poznávat!
Znám já dívku,
jak lotosový květ,
znám já dívku,
k nohám snesu já jí třebas širý svět.
Znám já dívku,
jak ta krásná je,
znám já dívku,
ta dostane se do ráje.
Znám já dívku,
do ráje chci já s ní,
znám já dívku,
ona bude ve mne a já v ní.
Znám já dívku,
s ní možná bude jako v ráji,
znám já dívku,
podobné již není v tomto kraji.
Znám já dívku,
chci ji znáti víc,
znám já dívku,
už nechybí mi skoro nic!
Přečteno 436x
Tipy 10
Poslední tipující: Já Esther Ruth, už ne pernikova princezna, zzlatý, Elizabeth-Lili, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (6)
Komentujících (6)