T o u h a
Anotace: když něco chceme,asi pouta roztrhneme ..........
..chtěla jsem za ruce tě vzít
tvou tvář do dlaní uchopit
přitisknout si tvoje čelo
a zašeptat tajemství
až by srdce oněmělo
stejně už to samo ví
obejmout tě, v sobě pohltit
jak jen čas zastavit?
Tak rychle spěchal večerem
osud nečekal, až si víc naberem
jedno dvě bliknutí
ztratil ses vzápětí
a se mnou jen touha němá
zůstala tak - a to se nemá
................
chybíš mi.
Přečteno 738x
Tipy 8
Poslední tipující: Actafool, Raduzk, Bíša, mamina
Komentáře (3)
Komentujících (3)