Naše sluníčko
Anotace: Pro nejlepší sestřičku na světě....Miško jsi pro mne vzácnost a nevyměnila bych Tě
Nádherná tvářička
a krása v duši,
je pro mě vzácná,
snad to jen tuší.
Jsem ráda,
když se usmíváš.
Když štěstí,
kolem sebe rozdáváš.
Jsem ráda,
že mohu ,
tvou sestrou býti.
Jsem ráda,
že mohu,
v tvé blízkosti žíti.
Děkuji za Tebe sestřičko,
jsi naše nádherné sluníčko.
Každý den,
nás úsměvem hřej.
Ať je každý den,
pro nás ten nej.
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: muškát
Komentáře (0)