Vždy s láskou**
Směj se...
Jsi tak krásná...
Když se směješ...
Tímto "manévrem"
ne přímo leteckým,
spíše jen věděckým
v koncovém výsledku
chemickým..
Si mě vždy získáš
/na duši mě přímo hýčkáš/
Jedno
i druhé koleno
/z čista jasna/
podlomí se mi..
Jako když na jasném nebi
létají letadla
/stíhačky,
gripeny/..
Já Tebe nemít,
nechci jen domýšlet,
co by se mohlo dít
/nedít/**
Přečteno 617x
Tipy 13
Poslední tipující: blue, OndraK, Monsignore, Padající listí, Mary May, fijalka, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)