Je super. Plynulá. takhle by to mělo bejt, aby člověk přečetl báseň jedním dechem, a pak ji v sobě choval dlouho, to je ono.
31.12.2007 11:05:00 | kryndy
Tohle je nádherné. Jdou z toho cítit emoce a zloba, je to moc krásné... nemám slov, snad jen, že po přečtení téhle básničky si říkám, proč já vlastně něco zveřejňuji. No, snad někdy dospěju alespoň z části tak, abych mohla napsat něco, co by vedle tvého článku nevypadalo tak hloupě. Bože, mě se ta básnička tak líbí! :)
22.10.2007 21:36:00 | Franceska.Darness