Přátelství
Přátelství je víc
než láska
jedna píseň
zpívá
i moudrý
napovídá
moje srdce
však buší
svými
citlivými
prsty
že tomu
tak není
nemohu
žít
bez
vášnivého
pohlazení
potřebuji
cítit
v sobě
jak mě
rozezpíváš
lyrou
půlnočních
vidin
potřebuji
polibek
aby mé rty
nepřipomínaly
pohled
vyhaslých
sopek
potřebuji ...
. . .
možná
jednou
až budu
se loučit
se životem
pak přistoupím
na kompromis
že přátelství
je víc
nikdy nic
nevysvětluj
přátelé
to nepotřebují
. . .
Přečteno 430x
Tipy 29
Poslední tipující: Verule, Ishtar, blue, s.e.n, AlenaMarieK, Psavec, Těšínský, isisleo, mamina, carodejka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)