Anotace: Zná to snad každý, nebo ne?
Když občas zahledí se k oblakům, ještě nic to neznamená. Každý se občas zasní a zahledí nepřítomně do daleka. Hlavní je, když v těch dalších okamžicích nám svou lásku dává najevo.
Ale každý asi tímto okamžikem pochyb projde. Hezky napsané.
21.10.2007 16:02:00 | Lorraine