...Už si nepamatuju...
Anotace: a stejně nezapomenu
Svázaná...
Pouta z minulosti?
Přesto tolik,
tolik volná...
Neznám Tě
Nepamatuju si
Na co vlastně?
______________
Sem tam se mihne
zatoulaná vzpomínka
Oči...
Úsměv...
Růže z papíru...
_____________už vím!
Vzal si mi naději na víru
Mám Tě za to nenávidět?
Neznáš mě...
Nepamatuješ si...
Kdo jsme vlastně byli?
( my dva )
Vždť je to jedno...
Už nejsme
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Sajurii, niky x), Loudilka
Komentáře (1)
Komentujících (1)