Vteřina pouhá
Anotace: tuhle báseň jsem napsal pro jednu dívku jménem Ludmila
Když tebe blízko sebe mám
Chci Ti říct jak rás tě mám.
Chci Ti šeptat slůvka lásky
přitom hladit tvé hebké vlásky.
Chci líbati tvé sladké rty
držet tě v pevném objetí.
Chci Ti říct má nejdražší
ta dvě slůvka nejsladší.
A i když je tvá krása věčná
má odvaha zdá se nedostatečná.
V mé hlavě tvá odpověď se mlží,
že mi tvé srdce nenáleží.
Proto ptám se touto formou:
Miluješ mě?Budem spolu byď vteřinu pouhou?
Ta vteřina pro mě bude věčností
Kdy řeknu si:Já byl jsem s ní.
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: Lecco
Komentáře (0)