Pláču....
Mé srdce pláče čím dál víc
Naše láska nemá rub ani líc
Skončila dávno v odpadkovém koši
A já pláču jen…
Je to snad zlý sen,
Ten jed v srdci jen?
Pláču, a teď už vím proč…
Nejde to, spolu být…
Ty už mě nechceš mít…
A Tak trápím se jak zvíře
V temné, černé díře
A moje srdíčko?
Na to se neptáš…
Já vím, co to znamená…
Bolí to, není to sen,
Ale já chci procitnout, jen!
Chci procitnout z trápení!
Bolí to…
Přečteno 457x
Tipy 5
Poslední tipující: simsa, blue, Bíša, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)