Bláznivej podzim
Anotace: O jedný opuštěný dušice, která nechce bejt sama
Podzim se zbláznil
Hýří barvami
Červenou a modrou
Ve vzduchu jsou cítit
zmoklý andělé a thér
Dobře si uvědomuju, že jsem ti
na obtíž a kdo není?
Mobil mlčí hůř než ryba
třikrát vykuchaná
s mlhou pod žábry
Něco mi říká nech to bejt
a láska chutná zetlelá po listí
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: atty
Komentáře (1)
Komentujících (1)